Wie ben ik?

Frank Jongens, geen meisjes maar Jongens, een zin die ik vaak herhaal tijdens telefoongesprekken om ervoor te zorgen dat ze het goed schrijven.

Chaoot, idealist, dromer, Don Quichot, avonturier, (alles wat ik doe is een avontuur) en volgens sommige een volslagen randdebiel, mijn fantasie is mijn wereld en alles wat ik doe speelt zich ook daar af. Ik ken geen grenzen m.b.t. mijn fantasie en deel graag mijn avonturen met m’n vrienden.

M’n werk als ICT’er zorgt ervoor dat ik denk in oplossingen ik gebruik m’n creativiteit om problemen of struikelblokken om te zetten naar effectiviteit of gebruikers gemak.

10 jaar geleden begon ik verhalen te verzinnen voor m’n oudste dochter en later m’n jongste dochter, daarvoor verzon ik verhaaltjes voor m’n broertje en zusje en als het even kan verzin ik het graag scenario’s voor m’n vrienden en omgeving.

Alles wat ik wil doen is goed doordacht, wel 100 situaties met aantekeningen in m’n hoofd, toch kies ik vaak voor de 101e situatie omdat ik die nog niet had uitgedacht en lanceer ik mezelf (soms ongewild) in een nieuw avontuur. Dat mijn omgeving hier soms gestoord van word is me bekend, maar ja “Frank is gewoon, Frank”.

Inmiddels ben ik in staat om zelf om te gaan met mijn karakter eigenschappen en vond ik een inspiratiebron om het vast te gaan leggen, op het moment van dit schrijven ben ik druk bezig om het verhaal “De Krekel en de maan” op te zetten vanuit m’n hoofd naar schrift, in de hoop dat anderen ervan kunnen genieten zoals ik ervan genoot / geniet met het bedenken ervan.

Groeten,
Frank